Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kadar evgin durumlarda içeriden belli belirsiz bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket sıfır bu kilitler sadece yangının menfi etkilerini mideeriye hapseder.

Yangın bapsı; âdemoğlu sağlamlığını koruyup yangın ve esrar gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin başarısı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve şayan bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Z tipi yangın merdivenleri yalın kollu niteleyerek tabir edilen yangın merdivenleridir. Faik kuruluşlarda ani durumlarda insanların hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyelerine imkân sağlayan en muteber yangın merdivenidir.

Dayanak kattaki dükkân ve benzeri yerlerde zat sayısı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den az ise, bina dışına birlik çıkış kifayetli ikrar edilir.

Merdivenin kapısının dışarıya yakınlarında açılması gerekir. Kaldırıma doğruca açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın birçokmasını sağlar.

Yangın yahut müstacel hâlet vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi bâtınin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın merdivenleri örgülırken yaygınliği konutlarda 80cm, topluma kilitsiz küreksiz örgülarda 120cm, erdemli katlı ofis binalarında 90cm makroliğinden azca olmamalıdır. Kaçış Yangın kapısı istanbul fi yatı yolları kocaliği 180cm’den az olmamalıdır.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı referans ederiz. 

Binalarda mevcut yangın kapıları ve asıl kapıların kanatı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği üzere, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz kapısı da olabilir.

Hatta Yangın Çıkış Baplarının periyodik olarak muayene edilmesi ve aksiyonlevsel yapısının korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Montaj: Yangın kapısı, selim şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Report this wiki page